Udvikling af hjælpemidler til ældre og handicappede

Hjælpemidler til handicappede og ældre med specielle behov

Hjælpemidler i udvikling

Det går stærkt i dag og vores velfærd er under et voldsomt pres for at få det hele til at hænge sammen. Flere med et behov for hjælp, men færre varme hænder til at hjælpe. Det er desværre det scenarium som vi stilles over for i disse år.

Det er baggrunden for, at SejerCare fremover vil bruge 30 år`s erfaring med udvikling af udstyr til industrien, til at konstruere og udvikle nye og funktionelle hjælpemidler til ældre, handicappede og andre med særlig behov.

I modsætning til udvikling inden for industrien er det nu mennesker vi hjælper, ved at lytte og analysere konkrete behov. På denne måde kan vi skubbe på og være med til at vi alle kan se frem til et langt og godt liv, hvor hverdagen bliver lettere og med større frihed og livskvalitet til den enkelte.

sejercare_16
sejercare_22

Fra ide til udvikling af hjælpemidler til ældre og handicappede

Hos SejerCare har vi mange ideer til udvikling og fremstilling af hjælpemidler til handicappede og ældre. Vi oplever tit at det er let at udvikle et produkt, hvis man bare har en god ide. Vores mission er at hjælpe folk med et handicap eller ældre der har et særlig behov, og skabe et fundament for en hverdag med høj livskvalitet.

Hos SejerCare udvikler vi ikke kun vores egne ideer. Vi tager også meget gerne imod andres ideer, og se hvad vi kan gøre ved dem. Vi har udstyret og ekspertisen, så vi kan hjælpe dig med at komme videre med din ide.