Bakkeholder til brug på hospitaler og plejehjem

Hos SejerCare går vi meget op i kvalitet, derfor er vores produkter altid i den bedste kvalitet du kan få. Vi i SejerCare går vi meget op i, at mennesker med særlige behov, får et liv med så meget frihed og selvværd som mulig. Det mener vi, at alle har rettighed til.

Bakkeholderen fra SejerCare er udviklet ud fra et behov der er når patienter, der får infusion selv skal hente mad og drikke centralt. Det er sundt at skulle gå og røre sig, men det er et problem både at skubbe et dropstativ med den ene hånd og så balancere en bakke med mad og drikke med den anden hånd.

Bakkeholderen er beregnet til at montere på et dropstativ og har til formål at holde bakken med mad når patienter på plejehjem og sygehuse selv henter maden.

Bakkeholderen monteres let omkring dropstativet, og holder herefter både bakken og maden for patienten. Vores bakkeholder kan indstilles og tilpasses efter behov. Det frigør personale, samtidig med at det giver patienten både motion og mere selvværd og frihed under indlæggelser.

Fordele ved vores Bakkeholder

Bakkeholder giver:

  • Mere frihed og selvværd til patienterne
  • Mere motion til patienterne
  • Personalet mere tid til andre ting

Ønsker du at bestille eller høre mere om vores bakkeholdere? Eller har du en ide til et andet hjælpemiddel som skal udvikles, så kontakt os på 23 22 01 95 eller udfyld vores kontaktformular.